Stacks Image 175


-Andy Loch
tlf: 28 14 70 00

Stacks Image 56
Tillid, godt arbejde og rimelige priser har været afgørende for et mangeårigt samarbejde, hvor vi gennem 2 generationer har anvendt A.L.BYG til vedligehold og renoveringsarbejder på vore ejendomme.

Sten Regild, VR Ejendom
Tillid, godt arbejde og rimelige priser..
Sten Regild, VR Ejendom
Stacks Image 41
Jeg sidder her i min stue og kigger rundt. Her er stadig meget fint. Det er snart 1½ år siden det hele fik den store tur. Vægge, lofter, gulve og paneler, det hele. Det er jo et stort projekt, når man skal bo i sit soveværelse, mens det står på.Heldigvis var Andy meget effektiv. han blev nogle dage længe, for at der var klar til at male anden gang næste morgen. Så han var sød til lige at hjælpe med at få sofa og andet tungt væk, og på plads igen. Så købte jeg lidt tid bagefter, hvor han hjalp med at samle og sætte nogle nye reoler op.
Andy har også tidligere hjulpet med nogle små reperationer, og så har han skiftet taget på et skur, hvor tømmeren ikke havde været så "heldig".
Altså en meget tilfreds kunde, der kun kan anbefale Andy. Ringer helt sikkert til ham, næste gang jeg har noget der skal males/laves. Og så er han jo sød og rar..

Annette

..han var sød til lige at hjælpe med at få sofa og andet tungt væk, og på plads igen
Annette Grubbe
Stacks Image 231
Andy Loch har afhøvlet og lakeret mit gulv to gange i min lejlighed på Frederiksberg.
Jeg er særdeles godt tilfreds med hans arbejde hvor han har været meget omhyggelig og kommet ind i alle kroge og vanskelige steder. Ved dørtrin er der sat nye kantlister op.
 
Jens Thejls.
Jeg er særdeles godt tilfreds med hans arbejde..
Jens Thejls